Hangfelvétel / Műsorgyártás

 

Cégünk vállalja koncertfelvételek készítését, keverését, és masteringjét.

A felvételi rendszer két fő komponense a mára ipari szabvánnyá vált Yamaha 02R96V digitális keverőpult és az RME cég hihetetlenül precíz órajeléről híres konverterei, valamint alacsony zajú mikrofonelőfokjai. A két rendszer együtt és külön is használható a MADI interfésznek köszönhetően, amivel 128 csatorna továbbítható akár több száz méter távolságba. Ennek jelentősége elő koncertek közvetítésénél különösen nagy. A koncert zajától függetlenül végezhető el az elő keverés. A mix elkészítésénél Genelec 1032 sztereó lehallgató rendszert a 8030-as hangfalak egészítik ki surround keverés esetében.

A hardwarek által bedigitalizált adatot egy HP 8600 workstation-ön futó, Steinberg CUBASE szoftver rögzíti. A Steinberg cég termékei már közel 20 éve segítik a zenészeket és producereket kreatív ötleteik megvalósításában – végig a teljes folyamatban, az első ötlettől a piackész termék elkészültéig. A CUBASE 4-be épülő Wavelab és a TC electronics Powercore DSP kártyája teljes mastering és authoring megoldást is kínál.
 

A műsorgyártás területén  fő profilunk élőzenei koncertek rögzítése, igény esetén ezek online közvetítése.

A képrögzítéshez telepített, távvezérelhető HD kamerarendszert, valamint kiegészítő kamerákat: 4k DJI Osmo-kat és GoPro-kat is használunk. A soksávos hangrögzítés mellett így lehetőség nyílik soksávos, utólag is keverhető video rögzítésre. 

Referenciáink: